Aplicatii Rich Media

Incarcat la data: 09 Aprilie 2015

Autor: Andreea Chineaţă

Pret: 50 credite

Numar pagini: 15

Tip fisier: zip

Marime fisier: 94 kb

Din anii '90, cand Web-ul a inceput sa fie utilizat in scopuri comerciale, au fost create aplicatii web care sa prezinte informatii si in alte formate decat cel text. Asa numitele aplicatii multimedia (in special sunet si video) si-au gasit rolul si in aplicatii web si au fost gasite metode pentru prezentarea lor in cadrul browser-ului (standardul HTML nefiind gandit pentru facilitarea prezentarii de documente multimedia).


Odata cu dezvoltarea puterii de procesare a calculatoarelor personale si cu patrunderea mai pronuntata a Internet-ul rapid (broadband) catre tot mai multi utilizatori, aplicatiile multimedia au evoluat la ceea ce se numeste azi ”rich media”, aplicatii multimedia interactive.

Streaming media si Nonstreaming media Metodele de distributie a continutului media pot fi impartite in doua categorii:
• Metode care respecta modelul de distributie in care receptorul detine toata informatia inainte de a o prezenta utilizatorului - este, spre exemplu, cazul cartilor sau a CD-urilor si este de asemenea modelul de distributie dupa care este gandit si Web-ul (inclusiv protocolul HTTP)
• Metode care se bazeaza pe modelul televiziunii si al radio-ului, in care informatia nu este stocata, ci este transmisa pe masura ce este creata / citita si prezentata pe masura ce este primita.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Aplicatii Rich Media". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSAPLICATIIMultimediarich media
Jacheta usoara verde oliv inchis Jacheta usoara verde oliv inchis Descriere produs:Tip: jachetaCuloare: verde oliv inchisMaterial: usorDetalii: margini...
Jacheta usoara violet inchis Jacheta usoara violet inchis Descriere produs:Tip: jachetaCuloare: violet inchisMaterial: usorDetalii: margini...
Camasa alba in dungi Camasa alba in dungi Descriere produs:- camasa alba cu dungi albastre- imprimeu text pe partea din spate- guler...