Biometrie

Incarcat la data: 03 Martie 2013

Autor: Mincu Ioan

Pret: Gratuit

Numar pagini: 30

Tip fisier: zip

Marime fisier: 313 kb

Tehnologia biometrica ofera metode automate de identificare sau autorizare a unei persoane bazate pe caracteristici fiziologice sau comportamentale unice.

Specialistii considera ca parolele sau codurile numerice de identificare a persoanelor nu sunt suficiente pentru identificarea persoanelor. Sistemele care utilizeaza PIN pentru identificare vor putea valida doar corectitudinea secventei de caractere din structura PIN-ului nu si persoana care a introdus PIN-ul.


Sistemele de securitate care utilizeaza controlul accesului pe baza cardurilor de acces controleaza practic accesul cardului nu si persoana in posesia careia se afla cardul. De aceea solutia utilizarii identificarii biometrice sau a unei identificari mixte, PIN si caracteristici biometrice, devine o necesitate pentru sistemele informatice actuale.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Biometrie". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: Cursuricursuri informaticabiometrie
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...