Curs java 1 (.ppt)

Incarcat la data: 20 Septembrie 2013

Autor: dragos stoian

Pret: Gratuit

Numar pagini: 42

Tip fisier: zip

Marime fisier: 130 kb

Proiectul Java a fost initiat inca din 1990 dar firma Sun Microsystems a facut publica specificatia noului limbaj abia in 1995 la SunWorld in San Francisco; parintele noului limbaj Java a fost James Gosling, cunoscut ca autor al editorului emacs; numele initial al limbajului a fost Oak, numele unui copac care crestea in fata biroului lui James Gosling; acest nume a fost abandonat ulterior si inlocuit cu Java.

Specificatia noului limbaj Java a fost facuta publica, de catre firma Sun Microsystems, in anul 1995 la SunWorld in Sun Francisco; in momentul lansarii sale, Java a revolutionat Internetul, deoarece a fost gandit pentru a imbunatati continutul paginilor web prin adaugarea unui aspect dinamic: animatie, multimedia etc.

Incepand cu anul 1998, cand a aparut versiunea 2 a limbajului (Java 2 Platform), Java a fost extins, acoperind si alte directii de dezvoltare: programarea aplicatiilor enterprise (aplicatii de tip server) precum si a celor adresate dispozitivelor cu resurse limitate, cum ar fi telefoanele mobile, pager-e sau PDA-uri (mici dispozitive de calcul, de dimensiuni putin mai mari decat ale unui telefon mobil, cu facilitati de agenda si capabile sa execute aplicatii intr-un mod relativ asemanator cu cel al unui PC).

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs java 1 (.ppt)". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: Cursuricurs programarecurs java