Curs Modele arhitecturale de retele

Incarcat la data: 26 Decembrie 2009

Autor: maria szilagyi

Pret: 50 credite

Numar pagini: 5

Tip fisier: zip

Marime fisier: 12 kb

Prima cerinta pentru asigurarea unei comunicari intre programe sau echipamente din noduri diferite este existenta unei conexiuni fizice care sa lege nodurile comunicante, eventual trecand prin noduri intermediare.

O conexiune fizica permite transmiterea seriala a datelor in forma digitala, ca o sucesiune de biti. Una din solutiile este adaptarea liniilor telefonice la transmsia digitala prin modemuri.

Functiile nivelului fizic se refera la stabilirea si desfiintarea conexiunilor fizice, transmiterea si receptia sirurilor de biti. Protocolul corespunzator acestui nivel este standardul EIA RS-232C, care defineste interfata dintre echipamentul terminal (DTE – Data Terminal Equipment) si modem (DCE – Data Circuit Equipment).

Implementarea acestui nivel cuprinde rutina de I/E pentru fiecare echipament de comunicatie, impreuna cu aceste echipamente, care include adaptoarele, modemurile si liniile de comunicatie.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Modele arhitecturale de retele". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CALCULATOAREPROGRAMEmodele de reteleburse tehnologia informatiei