Curs Principiile sistemului de operare

Incarcat la data: 13 Ianuarie 2010

Autor: Anda Ada

Pret: 80 credite

Numar pagini: 25

Tip fisier: zip

Marime fisier: 203 kb

Proiectarea SO cu personalitate multipla. Aplicatiile utilizator nu apeleaza direct serviciile sistemului de operare nativ Windows. Subsistemul DLL traduce functiile catalogate in apeluri corespunzatoare de servicii interne ale sistemului (necatalogate).

Mediul de dezvoltare a proceselor. Managementul proceselor client in viziunea utilizatorului. Impunerea semanticii pentru modele de proces, securitate etc. Subsisteme native: Windows, POSIX si OS/2 Doar Windows 2000 include Windows si POSIX (Portable Operating System Interface for uniX). Doar Windows XP include Windows. Subsisteme noi POSIX disponibile ca servicii pentru Unix Incluse in Windows Server 2003 R2
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Principiile sistemului de operare". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: INFORMATICAPRINCIPIIProiectareconcert sistemcalculatoare numerice