Informatica Manageriala

Incarcat la data: 25 Ianuarie 2013

Autor: Ioana Raluca

Pret: Gratuit

Numar pagini: 39

Tip fisier: zip

Marime fisier: 1277 kb

Dupa cum se stie, in Excel functiile sunt impartite in categorii, pentru a putea fi mai usor identificate. Aceste categorii sunt:
 

  • Financial
  • Data&Time
  • Math&Trig
  • Statistical
  • Lookup&Reference
  • Database
  • Text
  • Logical
  • Information


Aceste categorii de functii contin impreuna câteva sute de functii, unele dintre ele chiar n-o sa le folosim niciodata. Din multimea aceasta de functii, unele ne vor fi extrem de utile, de aceea le vom studia in cele ce urmeaza, in amanunt.

Unele vor fi amintite pe scurt, fiind usor de inteles, iar altele vor fi explicate in detaliu, cu exemple sugestive, fiind mai putin folosite, tocmai din cauza ca nu sunt cunoscute.

Functiile pe care le vom studia in aceasta lucrare sunt: NOW, ROUND, ROUNDDOWN, ROUNDUP, SUM, SUMIF, AVERAGE, AVERAGEA, COUNT, COUNTA, COUNTBLANK, COUNTIF, MAX, MIN, VLOOKUP, HLOOKUP, functiile de baze de date, functiile de text si functiile logice.

NOW - este una din putinele functii care nu au niciun argument. Aceasta functie, scrisa intr-o celula, va afisa in acea locatie data si ora curenta a sistemului. Este extrem de utila in documentele care cer data la care au fost emise. Formatul se poate stabili cu comanda Format / Cells.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Informatica Manageriala". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURScursuri informaticainformatica manageriala
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan