Limbajul FoxPro

Incarcat la data: 27 Iunie 2013

Autor: David Paul Claudiu

Pret: Gratuit

Numar pagini: 159

Tip fisier: zip

Marime fisier: 169 kb

Scrierea algoritmului de rezolvare a problemei.


Definitie:
- algoritmul este un ansamblu de reguli de prelucrare, impreuna cu ordinea in care se succed in vederea solutionarii unui tip de probleme.
- un sistem de reguli care pentru o problema data, pornind de la datele initiale se ajunge la rezultatele finale pe baza unui proces unic, finit, proces deschis printr-o succesiune de operatii de rutina la care nu intervine aportul creator al omului.

Proprietatile algoritmului

  • Generalitatea - consta in aceea ca un algoritm nu rezolva o singura problema ci o clasa de probleme de acelasi tip;
  • Finititudinea - numarul transformarilor ce trebuie aplicat unei informatii de intrare pentru a obtine imformatia finala este finit;
  • Unicitatea - toate transformarile prin care trece informatia finala sunt univoc determinate de regulile algoritmului.


Marimi cu care opereaza algoritmii

  • Variabile - o marime care poate lua o multime de valori posibile in cursul prelucrarii.
  • Constante -  o marime ce are atribuita o valoare care nu se modifica in timpul executiei.


Marimile pot fi succesiuni de caractere alfabetice, numerice si chiar speciale. Este indicat ca aceste numere atribuite marimilor sa fie sugestive.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Limbajul FoxPro". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: Cursuricurs informaticalimbajul foxpro
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan