Liste inlantuite C# (.ppt)

Incarcat la data: 16 Mai 2013

Autor: Cristina

Pret: Gratuit

Numar pagini: 20

Tip fisier: zip

Marime fisier: 100 kb

Tablourile sunt structuri de date naturale pe care le folosim atunci cand prelucram liste. Dezavantaje tablouri:

  • cautarea
  • inserarea unui element
  • stergerea unui element


Listele inlantuite sunt o alternativa.
O lista inlantuita este o colectie de obiecte tip clasa, fiecare nod este legat la un nod succesor printr-o referinta la acest nod. Un nod este format din doua parti:

  • un camp - data
  • un camp - adresa nodului succesor


O diferenta intre tablouri si liste este aceea ca in timp ce la tablouri un element este caracterizat de indexul sau la liste un element este caracterizat de relatia in care se gaseste cu celelalte elemente ale listei.
   
Painea este dupa Lapte, nu Painea este pe pozitia a doua.
   
Sfarsitul unei liste este indicat printr-o referinta la o valoarea NULL.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Liste inlantuite C# (.ppt)". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: Cursuricurs informaticaliste inlantuite C#
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...