Sistemul de operare Windows

Incarcat la data: 09 Mai 2013

Autor: popescu cristina

Pret: Gratuit

Numar pagini: 17

Tip fisier: zip

Marime fisier: 3510 kb

Pornirea calculatorului se face folosind butonul POWER-ON existent pe unitatea de sistem. Aceasta presupune testarea echipamentelor si a configuratiei si se numeste - start la rece.

Repronirea calculatorului se poate face apasand butonul RESET existent pe unitatea de sistem sau prin apasarea simultana a tastelor CTRL+ALT+DEL.

Aceasta determina reincarcarea sistemului de operare fara testarea echipamentelor si a configuratiei si se numeste - start la cald. Oprirea calculatorului se realizeaza executand click pe butonul START si alegand din lista de optiuni din dreapta ferestrei SHUT DOWN.

Din aceeasi lista se poate deloga utilizatorul curent (LOG OFF) sau comuta la un alt utilizator (SWITCH USER).

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Sistemul de operare Windows". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: WINDOWScursuri informaticasistem de operare
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...