Algebra Liniara, Geometrie Analitica si Diferentiala

Incarcat la data: 12 Noiembrie 2013

Autor: alexmantiger

Pret: Gratuit

Numar pagini: 211

Tip fisier: zip

Marime fisier: 1517 kb

Acest curs este destinat in primul rand studentilor din anul I, de la Facultatea de Automatica, Calculatoare si Electronica a Universitatii din Craiova care au prevazut in planul de invatamant disciplina fundamentala obligatorie "Algebra liniara, geometrie analitica si geometrie diferentiala", in semestrul I, anul I.

 

De asemenea, cursul este foarte util studentilor in primul an al facultatilor cu profil tehnic, economic, matematica-informatica, fizica, chimie, agronomie, horticul- tura, dar si tuturor celor care doresc sa invete si sa aprofundeze cunostinte teoretice si practice de algebra liniara, geometrie analitica si geometrie diferentiala a curbelor si suprafetelor.

Cursul are o structura si un continut foarte apropiate de cartea Profesorului Ion Vladimirescu, Matematici speciale, Reprografia Universitatii din Craiova, 1987, fiind in mare masura o reeditare a acesteia. Dar materialul de fata este si rodul colaborarii deosebite dintre cei doi autori din ultimii 9 ani, colaborare pentru care al doilea autor, Florian Munteanu, aduce sincere multumiri Profesorului Ion Vladimirescu.

Cartea are trei parti: Algebra liniara, Geometrie analitica si Geometrie diferentiala. Prima parte se compune din capitolele: 1. Spatii vectoriale; 2. Aplicatii liniare; 3. Forme biliniare. Forme patratice; 4. Spatii euclidiene. Partea a doua este alcatuita din capitolele: 5. Vectori liberi; 6. Dreapta si planul in spatiu; 7. Conice si cuadrice. A treia parte este formata din capitolele: 8. Curbe in plan si in spatiu; 9. Suprafete.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Algebra Liniara, Geometrie Analitica si Diferentiala". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: Cursurialgebra liniaracurs inginerie mecanica
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...