Bazele ingineriei sistemelor de productie

Incarcat la data: 24 Mai 2012

Autor: fRusSy

Pret: Gratuit

Numar pagini: 134

Tip fisier: zip

Marime fisier: 1468 kb

In cadrul acestui prim capitol, introductiv, al cursului, este prezentat obiectul si continutul acestuia, alaturi de o serie de concepte de baza din ingineria sistemelor de productie (sistem, productie, optimizare etc.). Este, de asemenea, introdus conceptul de sistem complex industrial si este inclusa o prezentare generala a domeniului cercetarii operationale.

Obiectul si continutul cursului
Obiectivul cursului de Bazele ingineriei sistemelor de productie este insusirea de catre studenti a notiunilor de baza ale Ingineriei sistemelor de productie, notiuni care urmeaza apoi a fi aprofundate la alte cursuri, cum ar fi: Ingineria sistemelor de productie, Ingineria valorii produsului, Modelarea si simularea sistemelor de productie, Analiza economica a sistemelor, Sisteme flexibile de fabricatie, Managementul resurselor umane, Tehnologii de fabricatie, Managementul proiectelor.

Obiectul disciplinei Ingineria sistemelor de productie este prezentat in paragraful 1.3.3.

Prima parte a cursului este structurata pe urmatoarele capitole (in afara celui introductiv):
• Metode ale ingineriei sistemelor de productie (acest capitol reprezinta o introducere la unele cursuri viitoare, ca: Ingineria sistemelor de productie, Ingineria valorii);
• Programarea matematica (acest capitol este dedicat studierii metodelor programarii matematice, cele mai des utilizate metode ale Cercetarii operationale; vor fi studiate programarea liniara, neliniara si cea dinamica).
• Teoria jocurilor si teoria echipamentelor (acest capitol este dedicat in special studierii altor doua metode ale Cercetarii operationale, teoria jocurilor si teoria echipamentelor, la care se adauga notiuni de baza din teoria probabilitatilor, necesare pentru intelegerea metodelor prezentate).
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Bazele ingineriei sistemelor de productie". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan