Curs Amplificatoare de masurare

Incarcat la data: 06 Decembrie 2009

Autor: black skeleton

Pret: 80 credite

Numar pagini: 13

Tip fisier: zip

Marime fisier: 536 kb

Clasificare:
Semnalul electric obtinut la iesirea senzorilor sau a blocurilor de conditionare are, de cele mai multe ori, un nivel scazut. Amplificatorul este dispozitivul care realizeaza cresterea acestui nivel, fara a modifica forma sau structura semnalului.


Amplificatoarele de masura se utilizeaza in aparate de masura electronice, dar pot fi intalnite si ca dispozitive independente. Dupa marimea care o amplifica, amplificatoarele pot fi: de tensiune, curent, putere sau cu destinatie speciala.


Amplificatoare de tensiune. Rolul acestora este de a amplifica o tensiune pastrandu-i forma cat mai fidel posibil: sunt blocuri fundamentale in aparate de masura ca: voltmetre, osciloscoape etc.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Amplificatoare de masurare". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSinginerie mecanicaaparate de masurare