Curs Implant mandibula

Incarcat la data: 13 Ianuarie 2010

Autor: AELIM Laurentiu

Pret: 50 credite

Numar pagini: 9

Tip fisier: zip

Marime fisier: 287 kb

Produsele ce fac obiectul prezentei Specificatii Tehnice sunt destinate interventiilor chirurgicale asupra femurului. Implant de mandibula este plasat in femur (in locul unei fisuri), pentru a ajuta la refacerea refacere. Implant de mandibula consta in prinderea prin suruburi a unei placute cu o farma prestabilita  de diferite dimensiuni, a carei utilizare specifica este decisa de medicul specialist, in functie de natura si extinderea fracturii.

Produsele ce fac obiectul prezentei Specificatii Tehnice sunt destinate interventiilor chirurgicale asupra femurului. Durata de utilizare a implant de femur, depaseste limita a 30 de zile, cu exceptia unor situatii speciale.
1.3 Cerinte de mediu înconjurator
1.3.1 Zona Climatica: N cu climat temperat conform STAS 6535-83 (se refera la conditiile de productie, depozitare si transport).
Dupa implantare, implantul functioneaza în mediu biologic (37 oC).

1.3.2 Categoria de exploatare: exploatarea produselor se face în conditii ce nu depind de macroclimat, deci, conform STAS 6692-83 §1, nu se impune precizarea categoriei de exploatare.
       


 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Implant mandibula". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSIMPLANTULinginerie mecanica