Curs Sinteza circuitelor logice secventiale sincrone

Incarcat la data: 25 Noiembrie 2009

Autor: marian

Pret: 50 credite

Numar pagini: 9

Tip fisier: zip

Marime fisier: 19 kb

Circuitele secventiale sincrone trec dintr-o stare in alta la momente distincte de timp, determinate de impulsurile de tact. intre doua impulsuri de tact starea circuitului nu se modifica.
CL = circuit logic general – pastreaza starea interna  registru de stari (bistabili RS, D, JK, registre, memorii); poate fi circuit logic secvential cu bucla de reactie.
CLC = determina functiile de excitatie secundare care in prezenta tactului determina trecerea circuitului in alta stare  se poate numi generatorul starii noi; se pot realiza cu porti logice sau cu circuite specializate (multiplexoare, decodificatoare).
Variabilele de intrare sunt in general sincrone cu impulsul de tact, dar pot fi si de tip asincron.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Sinteza circuitelor logice secventiale sincrone". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURScircuite logicelogice secventialeanaliza si sintezacurs formator