Electrotehnica si masini electrice (ppt)

Incarcat la data: 20 Aprilie 2013

Autor: Pavel-Cojocaru Andrei

Pret: Gratuit

Numar pagini: 220

Tip fisier: zip

Marime fisier: 12005 kb

Electrotehnica = ramura a stiintei care studiaza fenomenele electrice si magnetice din punct de vedere al aplicatiilor tehnice.

Electrostatica = ramura a teoriei campului electromagnetic care studiaza starile electrice invariabile in timp si neinsotite de transformari energetice (de curenti electrici de conductie). : Apare doar aspectul electric al campului electromagnetic (campul electrostatic).

Sarcina electrica: marimea fizica scalara cu ajutorul careia se caracterizeaza starea de încarcare electrica a corpurilor.

Campul electric este starea de existenta a materiei din jurul corpurilor electrizate, caracterizata prin faptul ca exercita forte sau cupluri asupra unor corpuri electrizate aflate în campul electric.

Intensitatea campului electric într-un punct este egala cu raportul dintre forta exercitata de campul electric asupra unui corp de proba si sarcina electrica q a corpului de proba situat în acel punct.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Electrotehnica si masini electrice (ppt)". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: Cursurimasini electricecurs electrotehnica
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...