Inginerie: analiza risc-beneficii

Incarcat la data: 20 Mai 2011

Autor: Admin

Pret: Gratuit

Course Description

The course emphasizes three methodologies - reliability and probabilistic risk assessment (RPRA), decision analysis (DA), and cost-benefit analysis (CBA). In this class, the issues of interest are: the risks associated with large engineering projects such as nuclear power reactors, the International Space Station, and critical infrastructures; the development of new products; the design of processes and operations with environmental externalities; and infrastructure renewal projects.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Inginerie: analiza risc-beneficii". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: INGINERIEANALIZArisc
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...