Sisteme flexibile de fabricatie

Incarcat la data: 12 Aprilie 2010

Autor: Tiron Adrian

Pret: 80 credite

Numar pagini: 175

Tip fisier: zip

Marime fisier: 7979 kb

Sistemul de fabricatie (S.F.) reprezinta totalitatea mijloacelor si a relatiilor existente intre aceste mijloace, capabile sa rezolve o sarcina sau un domeniu de sarcini de fabricatie, realizand unul sau mai multe produse ce pot fi oferite pe piata.


Sistemul de fabricatie se caracterizeaza prin functiune, structura si ierarhie. Pentru definirea functiunii generale a unui S.F., acesta este considerat ca o "cutie neagra", cu intrarile si iesirile fata de aceasta (fig. 1.1). structura de transformare T realizaza transformarea mprimilor de la intrarile sistemului in marimile de iesire, materialzand un anumit procedeu tehnologic.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Sisteme flexibile de fabricatie". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSinginerie mecanicabaze sisteme
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan