Curs IS. PROGRAMAREA FUNCTIONALA STRUCTURATA

Incarcat la data: 12 Mai 2007

Autor: sebivaduva

Pret: 50 credite

Numar pagini: 2

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

Programarea functional structurata
E un proces de conversie a specificaþiilor unor procese modulare intr-un cod sursa scris intr-un limbaj de programare destinat rularii pe o masina reala. PROIECT->(se transforma in)->COD. - Este acea programare care ofera ordine produsului final.

E bazata pe standardizarea elementelor construcþiei care vor fi SLCB (structuri logice de control de baza) si pe un nr. de combinaþii de SLCB. - Se bazeaza pe elem. unice de program (proces, predicat, colector). - Punctul de plecare: cand Dijkstra a recomandat eliminarea expresiei "go to".
Organigrama = graf orientat care descrie fluxul de control al execuþiei unui program.
Organigrama corect alcatuita = are o singura intrare, o singura iesire si fiecare operatie componenta este inclusa într-o cale de la in la out (nu va avea nici bucle infinite).

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs IS. PROGRAMAREA FUNCTIONALA STRUCTURATA". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURScurs informaticacurs programare
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan