Curs IS. PROIECTAREA FUNCTIONALA

Incarcat la data: 12 Mai 2007

Autor: sebivaduva

Pret: 50 credite

Numar pagini: 5

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

E o metoda de proiectare prin care solutia e descoperita intr-o multime de module interactive, fiecare executand o functie bine precizata.


Un program va fi o diagrama de flux de date, o schita a prelucrarilor.
Istoric:
-    1971Wirth  
-    1975 Proiectare structurala
-    1979 Constantin, Yourdon - lucrare ce definea clar proiectarea functionala. Ei sunt considerati parintii ingineriei software.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs IS. PROIECTAREA FUNCTIONALA". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURScurs informaticacurs formator
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan