Activitati ale UEO

Incarcat la data: 18 Ianuarie 2010

Autor: Prioteasa Tiberiu

Pret: 50 credite

Numar pagini: 4

Tip fisier: zip

Marime fisier: 10 kb

- Din 1991, UEO a dezvoltat un cadru in care un numar tot mai mare de tari europene au devenit partenere la activitatile sale.
- In a doua Declaratie de la Maastricht din 1991, UEO invita statele membre UE sa adere la UEO, in conditiile stipulate in articolul XI al Tratatului de la Bruxelles modificat, sau sa devina observatori.


- In paralel, alte state europene membre NATO au fost invitate sa devina membri asociati ai UEO, "astfel incat sa li se ofere posibilitatea de a participa in totalitate la actiunile UEO".
- Declaratia de la Petersberg definea drepturile si obligatiile statelor membre UE si NATO, ca viitori membri, observatori sau membri asociati.
- La reuniunea ministeriala care a avut loc la Roma, pe 20 noiembrie 1992, membrii UEO au convenit sa largeasca Organizatia si au invitat Grecia sa devina cel de-al zecelea membru, aceasta aderare urmand a fi supusa ratificarii de catre Parlamentul Greciei.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Activitati ale UEO". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSISTORIEECONOMIE
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan