Consiliul de Cooperare Nord-Atlantic NACC

Incarcat la data: 18 Ianuarie 2010

Autor: Prioteasa Tiberiu

Pret: 50 credite

Numar pagini: 2

Tip fisier: zip

Marime fisier: 13 kb

-    anul 1991 a fost marcat de o intensificare a vizitelor si contactelor diplomatice intre NATO si tarile din Centrul si Estul Europei, conform deciziilor adoptate la Londra de catre Sefii de Stat si de Guvern din NATO.

-    in 1991, la intalnirea la nivel inalt de la Roma, conducatorii aliati au aprobat o Declaratie a Pacii si Cooperarii care punea bazele asezarii acestei relatii dinamice pe un fundament mai institutionalizat:
-    definea viitoarele sarcini si orientari ale NATO, privitoare la planul institutional general de securitate europeana, precum si la dezvoltarea parteneriatului si cooperarii cu tarile din Europa Centrala si de Est.

 

-    s-a subliniat sprijinul Aliantei in masurile adoptate de tarile Europei Centrale si de Est in aplicarea reformei;
-    s-a oferit asistenta practica pentru a le ajuta sa treaca prin procesul dificil al tranzitiei;
-    au fost invitate sa participe la forumurile pe aceasta tema ale Aliantei;
-    li s-a oferit experienta si cunostintele tehnice ale Aliantei in domeniile: politic, militar, economic si stiintific.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Consiliul de Cooperare Nord-Atlantic NACC". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: NATOistorie relatii internationaleconsiliul nord atlantic
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan