Curs Concept strategic Nato, Washington 1999

Incarcat la data: 16 Ianuarie 2010

Autor: Prioteasa Tiberiu

Pret: 50 credite

Numar pagini: 4

Tip fisier: zip

Marime fisier: 17 kb

In 1997, liderii NATO au fost de acord cu reexaminarea si actualizarea Conceptului, astfel incat acesta sa reflecte schimbarile din Europa survenite de la adoptarea lui, in acelasi timp confirmand hotararea Aliatilor privind apararea colectiva si legatura transatlantica si oferind garantii ca strategia NATO este adaptata complet la provocarile secolului XXI.

In cadrul Aliantei s-au depus eforturi deosebite pentru incheierea revizuirii pana in momentul inceperii Summit-ului de la Washington. La intalnirea la Nivel inalt de la Washington din aprilie 1999, Aliatii NATO au aprobat o strategie de dotare a Aliantei in vederea pericolelor pentru securitate si a ocaziilor favorabile din secolul al XXI-lea si de dirijare a viitoarei sale dezvoltari politice si militare.

Conceptul din 1999 confirma faptul ca scopul esential si durabil al Aliantei este acela de a garanta libertatea si securitatea membrilor sai prin mijloace politice si militare.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Concept strategic Nato, Washington 1999". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: WASHINGTONNATOcurs istorieconcept strategic
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan