Identitatea Europeana de Securitate si Aparare

Incarcat la data: 18 Ianuarie 2010

Autor: Prioteasa Tiberiu

Pret: 50 credite

Numar pagini: 6

Tip fisier: zip

Marime fisier: 12 kb

-    La inceputul anilor 90, in Europa si America de Nord se considera ca a sosit timpul reechilibrarii relatiilor dintre cele doua coaste ale Atlanticului si a asumarii, de catre tarile europene membre, a unor responsabilitati mai mari in privinta propriilor probleme de securitate si aparare.

 

-    tarile europene s-au angajat intr-un proces menit sa asigure o veritabila capacitate militara europeana, fara suprapunerea inutila a structurilor de comanda, a personalului de planificare si a activelor si capacitatilor militare deja disponibile in cadrul NATO, in paralel cu intarirea contributiei lor la misiunile si activitatile Aliantei.
-    Aceasta abordare raspundea atat dorintei Europei de a dezvolta o politica externa si de securitate comuna, cat si necesitatii unui parteneriat echilibrat, intre tarile nord-americane si europene, membre ale Aliantei.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Identitatea Europeana de Securitate si Aparare". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...