Curs Istoria secolului XX. INTRODUCERE

Incarcat la data: 13 Iunie 2007

Autor: Gogoasa Alexandru

Pret: 80 credite

Numar pagini: 10

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

Secolul XX este, poate, perioada cea mai densa si accelerata ca derulare a faptelor istorice, contradictorie si complexa, fericita dar si dramatica prin consecintele unor procese si fenomene istorice derulate in plan spiritual, politico-militar sau social.


Este secolul in care omenirea a invetat/produs cele mai spectaculoase lucruri incât i-au permis omului sa "comprime" timpul si sa, "scurteze" distante pentru a putea pasi pe Luna dar este si secolul in care sute de milioane de oameni au fost victimele razboaielor, revolutiilor, epurarilor etnice sau religioase si a intolerantelor ideologice.


Despre secolul XX Wehudi Menuhin afirma ca "a trezit cele mai mari sperante concepute vreodata de omenire si a distrus toate iluziile si idealurile".
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Istoria secolului XX. INTRODUCERE". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSISTORIE
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan