Partidele politice in epoca moderna

Incarcat la data: 02 Februarie 2010

Autor: comenzilucrari

Pret: 50 credite

Numar pagini: 25

Tip fisier: zip

Marime fisier: 209 kb

Obiective

Cursul isi propune sa analizeze, principalele curente, tendinte si orientari, concretizate in partide politice care s-au afirmat pe parcursul perioadei cuprinse intre Revolutia de la 1821 si Marea Unire din 1918.

Evolutia evenimentelor istorice, activitatea gruparilor si pozitia partidelor fata de chestiunile ce s-au aflat in centrul confruntarilor din societatea romaneasca in acest interval de timp, sunt prezentate in masura in care servesc ca argumente demonstrative si sustinatoare in explicarea substantei doctrinei politice, a valorii si eficientei ideilor programatice privind strategia si tactica in actiunile politice din epoca moderna.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Partidele politice in epoca moderna". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: partide politiceepoca moderna
Comentarii

Ce mai faceti?

Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan