Curs Java incepatori C1

Incarcat la data: 24 Noiembrie 2006

Autor: maria cantemir

Pret: 50 credite

Numar pagini: 15

Tip fisier: zip

Marime fisier: 22 kb

5 (1 review)

Calculatoarele analogice (engl. analog computer) sunt cele in care informatia este reprezentata prin marimi fizice continue (deplasari, rotiri, tensiuni electrice, intensitati ale curentului electric etc.) numite semnale analogice. Pot fi folosite pentru rezolvarea ecuatiilor diferentiale ordinare sau cu derivate partiale si pentru alte calcule.


Se bazeaza pe analogia dintre variatiile marimilor care caracterizeaza anumite procese fizice si cele ale valorilor variabilelor corespunzatoare din modelele matematice ale proceselor respective. In prezent, domeniul de aplicatie al calculatoarelor analogice este foarte restrans, deoarece au precizie mica. Se folosesc uneori pentru simularea proceselor si intra in componenta unor aparate de masura sau de automatizare.


Calculatoarele numerice (engl.: digital computer) sunt cele in care informatia este reprezentata prin numere. La nivel fizic, numerele sunt reprezentate tot prin marimi fizice. Spre deosebire insa de calculatoarele analogice, in care fiecare variabila (reprezentata printr-o marime fizica) poate lua orice valoare intr-un interval dat, in cazul calculatoarelor numerice variabilele pot lua numai valori discrete, dintr-o multime finita de valori, iar fiecare din aceste valori este asociata cu una din cifrele sistemului de numeratie folosit.

 

Vezi si: curs java

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Java incepatori C1". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: curs javacurs java ro
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...