Curs Java incepatori C4

Incarcat la data: 24 Noiembrie 2006

Autor: Gogoasa Alexandru

Pret: 50 credite

Numar pagini: 23

Tip fisier: zip

Marime fisier: 27 kb

Utilizarea in cicluri a instructiunilor break si continue. Instructiuni etichetate
In sectiunile anterioare s-a aratat ca limbajul Java respecta principiile programarii structurate. In consecinta, instructiunile de control au fost concepute in conformitate cu aceste principii, iar instructiunea  goto nu exista. Chiar daca, din precautie, cuvantul cheie  goto a fost mentinut in limbaj, el nu este inca efectiv folosit.


Cu toate acestea, avand in vedere experienta practica si pentru a veni in ajutorul programatorilor, autorii limbajului Java au admis si anumite abateri de la structurile de control fundamentale admise de teoria programarii structurate, fara a incalca insa principiul de baza ca fiecare asemenea structura trebuie sa aiba un singur punct de intrare si un singur punct de iesire. Am aratat deja, ca astfel de exceptii sunt instructiunile  switch, do..whilesifor.  Ne vom ocupa acum de o alta abatere de la programarea structurata pura, care consta in folosirea instructiunilor  break si  continue si a instructiunilor etichetate.

 

Vezi si: cursuri java

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Java incepatori C4". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSINFORMATICAcurs java
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan