Curs Java introducere

Incarcat la data: 24 Noiembrie 2006

Autor: Gogoasa Alexandru

Pret: 50 credite

Numar pagini: 2

Tip fisier: zip

Marime fisier: 6 kb

Limbajul Java se incadreaza in paradigma de Programare orientata pe obiecte (POO). In aceasta paradigma, programul este un sistem format din obiecte care comunica intre ele prin mesaje. Fiecare obiect se caracterizeaza prin stare si comportament.


Fiecare obiect este o structura de date, asociata cu un set de metode. Din punct de vedere al programarii procedurale traditionale, metodele sunt functii sau proceduri. Invocarea (apelarea) unei metode a unui obiect este considerata in POO drept transmiterea unui mesaj catre obiectul respectiv, prin care i se indica operatia care trebuie efectuata si i se dau parametrii necesari in acest scop. Datele caracterizeaza starea obiectului, iar metodele caracterizeaza comportamentul acestuia.


Obiectele cu aceeasi structura de date si cu aceleasi metode constituie o clasa. Clasa este o extindere a conceptului de tip de date. Caracteristicile obiectelor si claselor sunt: identitatea,incapsularea, agregarea, clasificarea, mostenirea si polimorfismul.

 

Vezi si: curs java

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Java introducere". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSINFORMATICAJAVA
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...