Curs Java

Incarcat la data: 27 Noiembrie 2006

Autor: cornel sandulescu

Pret: 80 credite

Numar pagini: 46

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

5 (1 review)

Tabloul cu N indici este considerat in limbajul Java drept un tablou de referinte la tablouri cu N-1 indici. Vom exemplifica aceasta pentru cazul tabloului cu doi indici (bidimensional) si vom extinde apoi conceptul la tablouri cu mai mult de doua dimensiuni.


Tablouri cu doi indici
Tablourile bidimensionale din limbajul Java sunt o generalizare a conceptului de matrice,  In matematica, toate liniile unei matrice au acelasi numar de componente, in timp ce in Java numarul de componente poate fi diferit de la o linie la alta. Tabloul cu doi indici este privit ca un tablou ale carui componente sunt referinte la tablouri cu cate un singur indice. Putem eci sa ne imaginam un "tablou coloana" care contine in fiecare componenta o referinta catre un "tablou linie".

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Java". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSINFORMATICAJAVA
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan