Curs Instalatii pentru Osmoza

Incarcat la data: 10 Ianuarie 2010

Autor: necunoscut

Pret: 50 credite

Numar pagini: 8

Tip fisier: zip

Marime fisier: 203 kb

Instalatiile pentru OI sunt formate din aceleasi componente si functionarea lor este influentata de aceiasi factori ca si in cazul UF. Instalatia in cascada, cu o singura trecere peste membrana, este formata dintr-o succesiune de module, in numar progresiv mai redus pentru a se mentine viteze mari ale fluxului in conditiile  eliminarii permeatului in fiecare etapa.

Instalatiile de OI cu module dispuse in paralel, in mai multe etape, fiecare dintre ele cu o pompa de alimentare sunt mult mai eficiente (fig. 8.1). In cele ce urmeaza se reprezinta grafic, comparativ, modul de utilizare al osmozei inverse, ultrafiltrarii si microfiltrarii ca metode de filtrare in industria alimentara.

in acest context prezentam si o enumerare generala a tuturor metodelor ce se pot intalni, clasificare in functie de vitezele diferentiale cu care se produc:
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Instalatii pentru Osmoza". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSOSMOZAKinetoterapieinstalatii sanitare