Curs Masurare si Evaluare in Kinetologia Medicala

Incarcat la data: 17 Noiembrie 2009

Autor: Farcas Catalin

Pret: 50 credite

Numar pagini: 16

Tip fisier: zip

Marime fisier: 302 kb

Stabilirea strategiei terapeutice este o problema dificila, in conditiile in care omul trebuie considerat un sistem dinamic complex, iar obiectivele generale ale kinetologiei medicale trebuie adaptate particularitatilor cazului determinate de: virsta, sex, temperament, stare psihica momentana, nivel de cultura si intelegere, capacitate de efort si multe alte variabile.


Eficienta individualizarii tratamentului, rezultata din selectionarea, dozarea, ritmicitatea, secventialitatea si asocierea mijloacelor, este evaluata printr-un sistem de masurare si apreciere. Masurarea recurge la determinari cantitative, prin care se atribuie valori numerice unor parametri, care apreciaza manifestarile tratamentului, nu si disponibilitatile pacientului.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Masurare si Evaluare in Kinetologia Medicala". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURScurs asistenta medicala
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan