Citirea - fundament al lecturii explicative

Incarcat la data: 08 Septembrie 2010

Autor: cosmin-ionut

Pret: 80 credite

Numar pagini: 19

Tip fisier: zip

Marime fisier: 35 kb

Cartea reprezinta cel mai complet depozit al inteligentei omenesti, inmagazinand in filele ei cunostinte, sensibilitate, fapte pe care le pastreaza intacte un timp nedefinit. Uitate intre file de sute de ani, par moarte, dar noi le putem invia dezvaluind o lume nebanuita. O carte o citesti cand vrei, cum vrei si de cate ori vrei.

Acest prieten tacut iti ofera ori de cate ori ai nevoie acelasi raspuns fidel la fiecare intrebare si- l repeta cu nesfarsita rabdare pana ce l- ai inteles. Cartea este atat de intelegatoare, incat atunci cand n-ai inteles-o nu se supara, nu jigneste, te asteapta sa revii. Cartea este invatatorul care te conduce la bine, te face sa te bucuri, sa razi si sa plangi. O carte te trimite la alte carti si toate impreuna formeaza baza trainica a culturii noastre. Toate celelalte mijloace de raspandire a cunostintelor raman subordonate cartii si subordonate vor ramane oricat de mult se vor inmulti si perfectiona procedeele tehnice.

Prin toate compartimentele ei, limba romana isi aduce contributia la dezvoltarea gandirii si la modelarea sentimentelor, asigurand scolarului suportul evolutiei intelectuale, precum si posibilitatea integrarii in viata sociala.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Citirea - fundament al lecturii explicative". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSCITIREAlimba romana
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...