Curs Logistica - notiuni introductive

Incarcat la data: 30 Decembrie 2009

Autor: popa flory

Pret: 80 credite

Numar pagini: 167

Tip fisier: zip

Marime fisier: 899 kb

5 (2 review-uri)

Descoperita de economie din cele mai vechi timpuri si confirmata de economia moderna, logistica pare a fi nu numai inima strategiei intreprinderii, ci si radacina insasi a performantei in executia operationala a activitatilor cotidiene.


Intreprinderile sunt astazi obligate sa gaseasca solutii originale si tot mai eficace pentru a pilota fluxurile de produse si servicii din faza de cercetare-dezvoltare pana la clientul final. Exigentele unui mediu puternic concurential impun o redefinire si o rationalizare a functiilor lantului logistic.


Din punct de vedere al organizarii sistemului logistic intreprinderile se afla in fata unei duble provocari generate de reconfigurarea industriala si de evolutia circuitelor de distributie. Pertinenta solutiilor logistice si gestiunea interfetei cerere/oferta sunt foarte dependente de sistemul informational logistic care vehiculeaza informatia in ambele sensuri ale lantului valorii. Dezvoltarea considerabila a acestor tehnologii va oferi, celor care vor sti sa le implementeze, un avantaj concurential durabil.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Logistica - notiuni introductive". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSECONOMIELogistica
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan