Curs Optimizarea transportului in retelele logstice

Incarcat la data: 27 Decembrie 2009

Autor: lebaduta

Pret: 50 credite

Numar pagini: 17

Tip fisier: zip

Marime fisier: 259 kb

Sarcina logisticianului consta in a coordona activitatile efectuate de furnizori, agenti de achizitie, specialisti in marketing, membrii canalelor de distributie si clienti.

In timp ce teoria clasica referitoare la distributie porneste de la premisa ca bunurile se afla la producator si incearca sa identifice solutii de a le pune la dispozitia clientilor, cu costuri cat mai mici, specialistii in marketing prefera teoria cunoscuta sub numele de logistica de piata, care analizeaza problema in sens invers, pornind de la situatia de pe piata si ajungand in final la situatia din fabrica.

Este clar ca gandirea logistica nu pune doar problema distributiei spre exterior (adica a bunurilor care se misca de la fabrica la clienti), ci si problema distributiei spre interior (adica a bunurilor care se misca de la furnizori la fabrica).

In cadrul firmelor situate pe pozitii de frunte din punct de vedere al logisticii, directorii de distributie controleaza atat distributia spre interior, cat si distributia spre exterior.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Optimizarea transportului in retelele logstice". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: Logisticamodele de retele
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan