Introducere in logistica

Incarcat la data: 19 Martie 2010

Autor: Driu Dorin

Pret: 50 credite

Numar pagini: 5

Tip fisier: zip

Marime fisier: 11 kb

Logistica este arta coordonarii supply chain-ului si stiinta administrarii fluxului de bunuri, energie, informatie si alte resurse precum produse, servicii si oameni din sursa productiei pietei. Este dificil daca nu chiar imposibil sa realizezi comert international, procese de import/export globale, repozitionare internationala de materiale/produse brute si productie fara un suport logistic profesional.

Implica integrarea informatiei, transportul, inventarul, depozitarea, manipularea materialelor si ambalarea. Responsabilitatea operativa a logisticii este repozitionarea geografica a materialelor brute, derularea proceselor si inchiderea inventarelor la cel mai mic cost posibil.

Cuvantul logistica isi trage originea din anticul grecesc “logos”, care inseamna cuvant, calcul, motiv, speech (vorbire), discurs, proportie.
 
Logistica lichidelor este o categorie speciala de logistica ce are legatura cu produsele in stare lichida, si care este utilizata in mod exclusiv in disciplina de Supply Management pentru lichide.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Introducere in logistica". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSLogisticaINTRODUCEREasigurare bunuri
Bustiera pentru fitness Dri-Fit Swoosh Bustiera pentru fitness Dri-Fit Swoosh Caracteristici Tip: bustiera Sustinere: medie Gen: femei Colectie: Spring-Summer - Autumn-Winter...
Pantofi sport tricotati Tanjun Pantofi sport tricotati Tanjun Caracteristici Pentru: fete Culoare: negru Imprimeu: uni Stil: casual Tip talpa: plata - joasa...
Tenisi de piele cu detalii peliculizate Jaysen Tenisi de piele cu detalii peliculizate Jaysen Caracteristici Tip: tenisi Culoare: alb Stil: casual Material: piele intoarsa - piele Varf:...