Management strategic

Incarcat la data: 23 Aprilie 2013

Autor: Pasc Costinela

Pret: Gratuit

Numar pagini: 8

Tip fisier: zip

Marime fisier: 3712 kb

Stakeholder este un termen in limba engleza, consacrat deja in management, semnificand o persoana sau grup de persoane interesate de activitatea unei organizatii, in conditii de dependenta reciproca. Dependenta reciproca semnifica faptul ca performantele si comportamentului organizatiei afecteaza persoanele respective, iar acestea, la randul lor, influenteaza, intr-un mod oarecare, strategia si comportamentul organizatiei.

Trebuie precizat faptul ca shareholder-ii sau stockholder-ii, pentru care echivalentul in limba romana este "actionar", reprezinta doar o categorie sau submultime a stakeholder-ilor.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Management strategic". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: Cursuricurs managementmanagement strategic
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...