Managementul in agroturism

Incarcat la data: 03 Februarie 2013

Autor: claudiu plesea

Pret: Gratuit

Numar pagini: 127

Tip fisier: zip

Marime fisier: 874 kb

Practicarea agroturismului s-a extins din ce in ce mai mult in a doua jumatate a secolului al XX-lea, in aproape tot continentul european. O vacanta la tara a intrat in obisnuinta iubitorilor de aer curat, natura, spatii pur ecologice.

 

Cautarea mediului rural, pentru odihna si recreere este o tendinta generala in practica mondiala a turismului actual. De aceea, regiunile rurale ale Europei inscriu turismul, rand pe rand, in cadrul politicilor de dezvoltare locala pe viitor.

Turismul integrat in zonele si localitatile rurale reprezinta o alternativa de a rezolva, in acelasi timp, probleme ce privesc, pe de o parte, satul, iar pe de alta parte orasul. Prin turism rural se vor putea rezolva probleme ale politicii amenajarii teritoriului, ale echilibrului oras-sat, conturandu-se astfel o schimbare sociala ce ofera posibilitatea populatiei de la oras sa-si regaseasca radacinile, valorile culturale, destinderea fizica, linistea si calmul pierdute sau uitate.

In tarile Uniunii Europene, agroturismul nu este un fenomen nou. De-a lungul timpului, pentru majoritatea tarilor U.E. - timpul insemnand cateva decenii - cazarea turistilor s-a practicat de o maniera mai mult sau mai putin spontana ori organizata.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Managementul in agroturism". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: cursuri managementcurs agronomiemanagement in agroturism
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan