Managementul in Uniunea Europeana

Incarcat la data: 15 Martie 2013

Autor: Anya Produ

Pret: Gratuit

Numar pagini: 66

Tip fisier: zip

Marime fisier: 824 kb

Partener strategic al Statelor Unite ale Americii si al Japoniei in comertul international, Europa, cel de-al treilea membru al Triadei economice mondiale, a inceput in urma cu peste 50 de ani un complex si dificil proces de integrare si de coordonare a sistemelor economice, sociale, culturale si politice ale statelor care au constituit Uniunea Europeana.

Contextul nou in care actioneaza in prezent toate companiile europene, nevoia acuta pe care o resimt acestea de a avea manageri bine pregatiti din punct de vedere profesional dar si al managementului stiintific si de data mai recenta, in domeniul managementului comparat international, capabili sa  gandeasca si sa actioneze intr-o viziune transeuropeana, dincolo de ceea ce se considera pana recent a reprezenta bariere impuse de granite geografice si de culturi nationale, impun utilizarea din ce in ce mai frecventa a unui termen inca incomplet definit, ceea ce poate genera confuzii, acela de management european, sau chiar mai mult, de model de management european.

Acesta este privit adesea si interpretat de unii manageri de companii din state membre ale Uniunii Europene ca un antidot la managementul american sau la managementul japonez. Diversitatea extrema a contextului cultural-istoric european este evidenta, iar in aceste conditii numai abordarea nuantata, contextualizata, ne poate permite sa interpretam in mod corect particularitatile acestui posibil model de management.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Managementul in Uniunea Europeana". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CursuriMANAGEMENTULUniunea Europeana
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan