Scurt istoric / sc de management/ Managementul in Romania / Caracteristici dupa 1989

Incarcat la data: 30 Octombrie 2012

Autor: Razvaneanu Ioana

Pret: Gratuit

Numar pagini: 4

Tip fisier: zip

Marime fisier: 15 kb

Putem distinge urmatoarele etape principale:

a) etapa conducerii empirice - care caracterizeaza perioada in care functia de conducere era indeplinita de proprietarii organizatiei si se baza pe intuitie si experienta practica acumulata in timp.
b) Inceputurile managementului - marcate de folosirea unor mijloace de productie de mare valoare si randament ridicat, introducerea mecanizarii, automatizarii, modificari calitative ale fortei de munca care determina aparitia si consolidarea unor noi concepte de management.
c) Etapa managemntului stiintific - este etapa contemporana in care unele rationamente aparute in sec. al XX-lea s-au confirmat pe deplin si au putut fi integrate intr-un concept cuprinzator de management/

* Progresele in domeniul stiintei si tehnicii, in domeniul comunicatiilor si al informaticii, al tehnicii sistemelor impun exercitarea managementului pe baze stiintifice.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Scurt istoric / sc de management/ Managementul in Romania / Caracteristici dupa 1989". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MANAGEMENTCursuricurs managementistoric management
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan