Studiu management - Decizia de acordare a salariului de merit

Incarcat la data: 02 Aprilie 2012

Autor: lucrari licenta

Pret: Gratuit

Numar pagini: 1

Tip fisier: rar

Marime fisier: 32859 kb

Stabilirea scopurilor si obiectivelor este necesara pentru a furniza criterii de formare a deciziilor. Organizatiile au scopuri si obiective diferite fata de persoanele individuale.

Este necesar sa se identifice corect problema pentru a putea determina solutia corecta. Greselile cele mai obisnuite cuprind desconsiderarea seriozitatii unei probleme, concentrarea asupra unui simptom mai degraba decât asupra cauzei, definirea problemei in termenii unei solutii preconcepute, apararea perceptelor, cum ar fi o persoana care defineste o problema si nu se poate concepe pe ea insasi ca fiind problema.

Dezvoltarea alternativelor poate cuprinde considerarea a ceea ce s-a intreprins in trecut, innoirea solutiilor peste care se trece cu vederea, sau urmarirea a ceea ce fac alte organizatii. Unele grupuri sunt avantajate in acest stadiu deoarece fiecare persoana individuala are o experienta diferita din trecut.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Studiu management - Decizia de acordare a salariului de merit". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MANAGEMENTCursuricursuri managementsalariu de merit
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...