Studiu management - Etapele procesului decizional privind aprovizionare

Incarcat la data: 02 Aprilie 2012

Autor: lucrari licenta

Pret: Gratuit

Numar pagini: 8

Tip fisier: rar

Marime fisier: 29104 kb

In arhitectura, functionalitatea si performantele sistemului de management al organizatiei componenta decizionala detine o pozitie privilegiata. Nici un alt element din cadrul organizatiei nu are o specificitate manageriala atât de pronuntata si un impact atât de mare in toate planurile activitatilor si rezultatelor sale.

O caracteristica de baza a organizatiilor moderne o reprezinta marea complexitate a activitatilor economico-sociale care au loc permanent pentru desfasurarea proceselor de productie, pentru asigurarea competitivitatii si adaptabilitatii la cerintele pietii si pentru folosirea rationala a potentialului tehnic si uman.

In conditiile in care complexitatea activitatilor creste, managementul organizatiei devine un proces complex care poate solicita resurse importante, cum sunt sistemele suport de decizie.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Studiu management - Etapele procesului decizional privind aprovizionare". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MANAGEMENTproces decizionalcursuri managementaprovizionare
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...