Curs Managementul resurselor umane - suport de curs

Incarcat la data: 12 Ianuarie 2010

Autor: simionescu claudiu

Pret: 100 credite

Numar pagini: 100

Tip fisier: zip

Marime fisier: 795 kb

Managementul personalului / resurselor umane reprezinta ansamblul de activitati generale si specifice, privitoare la asigurarea, mentinerea si folosirea eficienta a personalului din cadrul agentilor economici (societati comerciale, regii autonome, banci societati de asigurare etc ). 


Managementul competitiv al resurselor umane este esential pentru succesul oricarei organizatii. Responsabilitatea managementului resurselor umane revine atat managerului general cat si sefului compartimentului de resurse umane, acesta avand responsabilitatea de a se familiariza cu problematica si procedurile utilizate in acest domeniu de catre firmele performante, atat in tara cat si in strainatate.


Organizatiile se orienteaza spre incadrearea unui manager eficient al departamentului de resurse umane, care trebuie sa aiba o serie de calitati: sa fie staruitor in urmarirea aplicarii deciziilor, rabdator si intelegator fata de opiniile altora; sa fie bun negociator, sa aiba simtul umorului.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Managementul resurselor umane - suport de curs". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSMANAGEMENTManagementul resurselor umane