Curs Managementul resurselor umane. CERCUL DE CALITATE

Incarcat la data: 11 Octombrie 2007

Autor: Claudiu Baltazar

Pret: 80 credite

Numar pagini: 17

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

1 (1 review)

Au aparut, in ultima vreme, numeroase modalitati practice de valorificare superioara a resurselor umane, indeosebi prin munca in grup. Dintre acestea, cercul de calitate1 este, in prezent, foarte raspandit, datorita rezultatele remarcabile obtinute. Crearea cercurilor de calitate se face pentru imbunatatirea activitatii, in general, si a capacitatii productiei, in special, prin intensificarea implicarii colaboratorilor.


Cercul de calitate se defineste, pe scurt, ca fiind un grup de 4 pana la 10 angajati (marimea ideala este de 6 membri) dintr-un domeniu de munca (indeosebi in nivelurile ierarhice de baza), care se intalnesc in mod regulat sub indrumarea unui moderator. intalnirile se desfasoara in timpul programului sau in afara acestuia, cu conditia sa fie platit, si vizeaza rezolvarea problemelor pe care le intampina membrii cercului in domeniul lor efectiv de munca.


Problemele se pot situa si in planuri adiacente, cum sunt organizarea muncii, comunicarea sau protectia muncii, cu conditia ca efectele lor sa-i afecteze si pe cei implicati in cercul de calitate. Se urmareste, de regula, ca solutiile inedite propuse de participanti sa fie puse in practica de acestia, pentru a le da posibilitatea de a urmari efectele pe parcursul implementarii lor.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Managementul resurselor umane. CERCUL DE CALITATE". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSManagementul resurselor umaneCERCUL DE CALITATE