Curs Managementul resurselor umane si motivarea

Incarcat la data: 08 Decembrie 2009

Autor: belicci aurelia

Pret: 80 credite

Numar pagini: 36

Tip fisier: zip

Marime fisier: 78 kb

Rolul primordial al resurselor umane la scara intregii societati se regaseste si la nivelul organizatiei, fapt recunoscut si argumentat de numerosi oameni de stiinta din diferite tari si de practica manageriala a firmelor competitive pe plan national (prezentarea continutului, in O. Nicolescu, I. Verboncu, Fundamentele managementului organizatiei, capitolul 5). Unii specialisti42 abordeaza resursa umana drept capital uman al organizatiei (prezentarea continutului, in O. Nicolescu, I. Verboncu, Fundamentele managementului organizatiei, capitolul 5). Consacrarea unui subcapitol special managementului resurselor umane in cadrul managementului de ansamblu al organizatiei are in vedere si faptul ca oamenii reprezinta, alaturi de informatii, principalele materii prime ale managementului. Ca atare, este absolut firesc sa fie abordate in mod special de sine statator, asigurand o tratare sistemica a ansamblului problematicii manageriale. Data fiind importanta si specificul lor deosebite, resursele umane fac, in ultimele doua decenii, si obiectul special de studiu al unei subramuri de baza a managementului – managementul resurselor umane.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Managementul resurselor umane si motivarea". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MOTIVAREAcurs management