Evaluarea performantelor

Incarcat la data: 12 Aprilie 2010

Autor: marian

Pret: Gratuit

Numar pagini: 17

Tip fisier: zip

Marime fisier: 37 kb

Problematica implica atat consideratii practice referitoare la modul cum e realizata cat si filozofice in legatura cu ratiunile (motivele) ptr. care trebuie efectuata. Evaluarea Performantelor este o activitate manageriala cu multiple implicatii individuale si organizationale. Pentru individ Evaluarea Performantelor are si o componenta emotionala (psihologica) deoarece in procesul de evaluare acesta trebuie sa se raporteze atat la el insusi cat si la ceilalti din organizatie.


Cand nu e privita ca un pretext, ca o actiune mecanica fara sens sau o sarcina administrativa, Evaloarea Performantelor se dovedeste a avea o influenta deosebita asupra activitatii economice-sociale si a climatului organizational cu repercusiuni asupra cresterii eficacitatii.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Evaluarea performantelor". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSevaluare competente
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan