Managementul remuneratiei

Incarcat la data: 03 Aprilie 2013

Autor: geangos

Pret: Gratuit

Numar pagini: 35

Tip fisier: zip

Marime fisier: 1191 kb

Conceptele legate de remuneratie par simple si usor de inteles: este suficient sa oferi salarii si avantaje complementare pentru ca, in schimbul lor, sa te bazezi pe indivizi disponibili, competenti si performanti.

Pentru aceasta este necesar a elabora si a pune in aplicare politici, sisteme practice, adecvate si motivante, in conditiile in care elaborarea, instalarea si gestionarea unui astfel de sistem este un demers complex, pe de o parte, datorita resurselor limitate ale organizatiilor si, pe de alta parte, datorita unui mediu ambiant (legal, tehnologic, concurential etc.) extrem de dinamic.

Mult timp, remuneratia a fost conceputa ca un schimb esentialmente economic. Ultimele dezvoltari ale stiintelor comportamentului permit, in prezent, adaugarea unor noi perspective. Remuneratia nu mai poate si, mai ales, nu mai trebuie perceputa pur si simplu ca un schimb economic.

Aceasta constituie in egala masura o tranzactie de tip psihologic, sociologic, politic si etic. De altfel, organizatiile, ca si indivizii, sunt tot mai constiente ca remuneratia nu constituie decât o componenta a retributiei, a recompensei muncii.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Managementul remuneratiei". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: ECONOMIEMANAGEMENTUL REMUNERATIEIcursuri economie
Bustiera pentru fitness Dri-Fit Swoosh Bustiera pentru fitness Dri-Fit Swoosh Caracteristici Tip: bustiera Sustinere: medie Gen: femei Colectie: Spring-Summer - Autumn-Winter...
Pantofi sport tricotati Tanjun Pantofi sport tricotati Tanjun Caracteristici Pentru: fete Culoare: negru Imprimeu: uni Stil: casual Tip talpa: plata - joasa...
Tenisi de piele cu detalii peliculizate Jaysen Tenisi de piele cu detalii peliculizate Jaysen Caracteristici Tip: tenisi Culoare: alb Stil: casual Material: piele intoarsa - piele Varf:...