Curs Comportamentul consumatorului - curs complet

Incarcat la data: 25 Ianuarie 2010

Autor: marian

Pret: 50 credite

Numar pagini: 40

Tip fisier: zip

Marime fisier: 65 kb

Conceptul de marketing este important datorita varietatii considerabile a ofertei, consumatorii avand posibilitati diverse de a-si cheltui banii. Lumea de astazi este mai educata ca oricand, avand o putere de cumparare si o mobilitate mai mare, fiind capabila sa achizitioneze mult mai multe produse pentru satisfacerea propriilor nevoi. De aceea, orice activitate economica este indreptata in directia satisfacerii cerintelor consumatorilor, cu maxima eficienta, in ziua de azi, consumatorul fiind rege.


Toate societatile comerciale trebuie sa puna in centrul preocuparilor cunoasterea si anticiparea cerintelor pietei, pentru a-si putea adapta activitatile in vederea producerii, promovarii si distribuirii rationale si eficiente a bunurilor si serviciilor solicitate. In sens restrans, comportamentul consumatorului reflecta conduita oamenilor in cazul cumpararii si/sau consumului de bunuri materiale si servicii. In sens larg, comportamentul consumatorului cuprinde intreaga conduita a utilizatorului final de bunuri.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Comportamentul consumatorului - curs complet". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSMARKETINGcomportamentul consumatorului
 
 
Inchide
Am uitat parola Cont nou
Conecteaza-te prin Facebook

Acum te poti conecta si prin contul tau de Facebook! Da click pe butonul de mai jos si introdu datele tale:

Login with Facebook