Curs Elemente de Marketing

Incarcat la data: 21 Martie 2010

Autor: huiet alexandra

Pret: 80 credite

Numar pagini: 21

Tip fisier: zip

Marime fisier: 641 kb

Optica productiei – intreprinderea este centrata pe produs; preocuparea majora este fabricatia si cresterea capacitatilor de productie, diminuarea costurilor si cresterea productivitatii.

Optica vanzarii – se considera ca nu se cumpara spontan si trebuie facute eforturi pentru a cumpara; pentru atragerea clientilor se fac eforturi cu promovarea produselor si forta de vanzare.

Optica marketing – pentru fiecare produs se are in vedere satisfacerea nevoilor clientilor; intreprinderea se adapteaza la piata – demers de marketing.

Optica marketing strategic – se pune accent pe pozitionarea pe termen lung in raport cu mediu si cu pietele pe care concureaza.

Cuprins

1.1 Conceptul de marketing
1.2 Demersuri in marketing
1.3 Caracteristicile marketingului
1.4 Notiuni de baza cu care se opereaza in marketing
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Elemente de Marketing". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSMARKETINGConceptelemente de marketing
Pantofi business barbati ECCO Lisbon (Negri) Pantofi business barbati ECCO Lisbon (Negri) Pantofii ECCO Lisbon conbina stilul elegant si contemporan cu masculinitatea si confortul....
Pantofi business barbati ECCO Lisbon ( Maro/Cognac) Pantofi business barbati ECCO Lisbon ( Maro/Cognac) Pantofi business ECCO Lisbon combina stilul elegant cu accente moderne. Potriviti pentru birou...
Pantofi business barbati ECCO Lisbon (Black) Pantofi business barbati ECCO Lisbon (Black) Pantofii ECCO Lisbon eleganti, sunt o declaratie de stil atemporala. Sunt combinatia pefecta...