Marketingul serviciilor

Incarcat la data: 31 Martie 2010

Autor: Marius

Pret: Gratuit

Numar pagini: 53

Tip fisier: zip

Marime fisier: 154 kb

Serviciul este o activitate sau un grup de activitati mai mult sau mai putin tangibile, care au de obicei loc in momentul interactiunii dintre cumparator si prestator.


Serviciile - reprezinta
- domeniul de activitate  economica,
- care creeaza valoare si asigura anumite avantaje pentru consumatori,
- se realizeaza intr-un loc si intr-o perioada  de timp determinata,
- presupune activitati tangibile si intangibile,
- care se rasfrang asupra  consumatorului sau asupra obiectelor din proprietatea lui.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Marketingul serviciilor". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSMARKETING