Politica de produs - serviciu

Incarcat la data: 31 Martie 2010

Autor: marian

Pret: 50 credite

Numar pagini: 22

Tip fisier: zip

Marime fisier: 25 kb

Un produs-serviciu este:
- un set de atribute tangibile si intangibile, ce includ utilitati sau beneficii functionale, sociale si psihologice.


- totalitatea satisfactiilor si insatisfactiilor primite de consumator în timpul experientei de cumparare si consum a serviciului. Satisfactiile pot fi: fiziologice, economice, sociale, psihologice. Dissatisfactiile pot fi controlabile si necontrolabile.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Politica de produs - serviciu". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSMARKETINGPRODUS